المپیاد

المپیاد یک رقابت علمی بین­ المللی است که در برخی کشورها پیشینه ­ای بیش از ۵۰ سال و در رشته ­های مختلفی مانند ریاضی، فیزیک، کامپیوتر، شیمی، نجومو زیست شناسیو ادبی برگزار می­شود.
مزایای المپیاد: علاوه بر تقویت دروس اختصاصی، معافیت از کنکور سراسری و حق ادامه تحصیل همزمان در دو رشته و در هر دانشگاه برای دریافت کنندگان مدال طلا و تأثیرسهمیه ۲۰ درصدی در کنکور برای دریافت کنندگان مدال نقره و برنز عضویت در باشگاه دانش پژوهان جوان و بنیاد ملی نخبگان و استفاده از تسهیلات

۱٫ پایه‌گذاری المپیاد نانو با هدف قرارگرفتن مدرسه به‌عنوان نهاد ترویجی در حوزۀ نانو.
۲٫ ارزیابی کارنامه تحصیلی دانش‌آموزان و یافتن دانش‌آموزان توانا.

ورود به دانشگاه بدون شرکت در کنکور سراسری و تحصیل در دو رشته به طور همزمان را می توان بهترین امتیاز برای اعضای تیم های المپیادی به شمار آورد . با نگاهی آماری به رقابت کنکور والمپیاد به این نتیجه می رسیم که کسب مدال در المپیاد ساده تر از کسب رتبه زیر ۵۰۰ در کنکور سراسری می باشد . همچنین شما با کسب مدال طلا در المپیاد از خدمت سربازی معاف و می توانید بدون گذراندن دوره کارشناسی ارشد مستقیما در آزمون دکتری شرکت کنید .
افزایش اعتماد به نفس ، بالا بردن قدرت ذهن ، خودباوری و نهادینه شدن روش مطالعه و تحقیق از دیگر بهره­ های خواندن المپیاد حتی در صورت کسب نکردن مدال می باشد و در نتیجه دور از ذهن نیست هنگامی که می شنویم اکثر قریب به اتفاق کسانی که در المپیادهای علمی موفق نمی شوند ، رتبه های برتر کنکور سراسری را از آن خود می کنند.
کسی که مطالب درسی را عمقی و با درک چرا ها مطالعه می کند، دیگر در کنکور نیازی به حفظ فرمولهای زیاد ندارد، چرا که با تحلیل هر یک از تست­های کنکور به راحتی در می یابیم که همه آنها در صورت فهم کامل مطالب به راحتی قابل حل می­باشند.

تلاشهایی که در زمینه المپیاد انجام شده است:

۱٫ اطلاع رسانی مراحل برگزاری المپیاد

۲٫ تهیه بروشور های تخصصی المپیاد(گاهنامه فیزیک، نجوم، شیمی، ادبیات، زیست و ……)

۳٫ ارائه سئوالات به شکل بازی – سرگرمی

۴٫ اطلاع رسانی و نام ­نویسی دانش ­آموزان در المپیادهای علمی

۵٫ معرفی مقالات روز(نانو و ….)

۶٫ برگزاری سمینار علمی نانو و معرفی این رشته به دانش ­آموزان

۷٫ برگزاری کلاس نانو و آماده سازی دانش ­آموزان جهت المپیاد نانو

۸٫ برنامه ریزی و کنترل دانش­ آموزان مستعد در المپیاد

۹٫ برگزاری آزمونهای هفتگی از دروس تدریس شده در حوزه المپیاد و رتبه بندی دانش ­آموزان

۱۰٫ بازدید دانش ­آموزان از جشنواره نانو و اختراعات آن در مهر ماه ۹۳

۱۱٫زمینه سازی جهت آمادگی دانش ­آموزان برای کنکور